Skadedyr i hjemmet – private.  Skadedyrsbekæmpelse priser

Private husstande med forskellige skadedyrsproblemer er en af vor største kundegrupper.

Generelt er vi ude ved kunden indenfor 24 timer – i sæsonen kan der dog påregnes 1-2 dages ventetid.

I tilfælde af hvepsebo, muldvarpe / mosegrise er det ikke nødvendigt at være hjemme ved behandling.

I andre tilfælde hvor adgang til ejendommen er nødvendig, kan De med sindsro lægge en nøgle, hvis De ikke har mulighed for at være hjemme.

Alle vore teknikere er loyale, præsentable – alle med pletfri straffeattest.

Skadedyrsbekæmpelse priser

priser på skadedyrsbekæmpelse

Bekæmpelse af alle slags skadedyr i hjemmet – også udenfor

Groft sagt kan man sige, at der findes ligeså mange skadedyrsproblemer, som der findes ejendomme.

Typisk er der tale om hvepsebo, bier, humlebier, mus, fluer, myrer, muldvarpe & mosegrise.

Men efterhånden er insekttyper som væggelus og kakerlakker dog blevet mere og mere alm. skadedyr i hjemmet.

Husmår er et andet eksempel på, hvor vor ekspertise slår igennem.


 

Vores ekspertise – Deres garanti

At vælge skadedyrsfirma kan være det samme som at trække et lod – eller holdt i fagsprog – ”som at stikke hånden ned i et hvepsebo”.

Vi skulle hilse at sige, at det ikke er blevet bedre i år. Med slogans som ”vi er billigst” osv. burde alarmklokkerne ringe hos enhver. Der er ofte tale om firmaer uden autorisation eller sprøjtecertifikat. Forlang derfor altid ved tilbudsindhentning at se sprøjtecertifikat eller anden relevant autorisation.

Man ved i mange tilfælde ikke, hvad man kan forvente eller får for pengene, da servicen afhænger såvel af den enkelte servicetekniker som skadedyrsfirma.

Som oftest garanterer De Dem bedst som forbruger ved at forespørge på en skriftlig garanti for ydelsen. Kan en sådan IKKE gives, bør De som forbruger kigge Dem om efter bedre alternativer.

Chrisal A/S har dokumentation for at levere den lovede vare. Derfor ligger vores referenceliste til enhver tid åben for Dem, så De kan sikre Dem allerede inden, De træffer valg af leverandør.Vore skadedyrsbekæmpelse priser ligger ude på de forskellige undersider.  Herved undgår De en grim overraskelse.  Skadedyrsbekæmpelse priser & garanti finder De her:

Ydermere er alle vore teknikere uddannet og autoriseret til enhver form for bekæmpelse. Chrisal A/S har alle certifikater og autorisationer til enhver form for skadedyrsbekæmpelse.

Er De i tvivl om vore kompetencer og kundeservice, kan De læse andres anmeldelser af Chrisal Skadedyrsservice på Trustpilot.

Interesseret – Chrisal Skadedyrsservice A/S som servicepartner?

Ring til os. I de fleste tilfælde kan De få et prisoverslag på netop Deres problem. Endvidere kan de få en kyndig vejledning omkring vore behandlingsmetoder. Vi ser frem til at kunne hjælpe Dem af med Deres problem på bedste vis.

Betalingsbetingelser:

Vi brugte sidste år en stor del af vort overskud på at hente penge ind fra kunder, der havde modtaget vore ydelser, men tilsyneladende fravalgte at betale uden indsigelse mod den leverede ydelse.

Dette er helt uacceptabelt, og det ønsker vi ikke længere at bruge ressourcer på. Derfor vil vi i fremtiden inddrive det forudaftalte beløb for en leveret ydelse umiddelbart efter endt behandling.

skadedyr i lejligheder

  1. Private ( nye ) kunder forbeholder vi os ret til at afregne kontant eller overføre direkte efter endt behandling.
  2. Virksomheder, foreninger, institutioner med CVR / EAN-nummer får tilsendt en skriftlig faktura, der skal indbetales senest 7 dage fra fakturadato.
  3. Faste kunder på serviceaftale har fortsat de samme betingelser som hidtil. Indbetaling senest 14 dage fra fakturadato.