Skadedyrsservice i Århus

Skadedyrsbekæmpelse Århus  – NU !

Skadedyrsbekæmpelse Århus er lig med Chrisal A/S.  Med mere end 28 års erfaring og daglig fast skadedyrsservice i byen, ved vi, hvad det kræver at gøre vore kunder tilfredse. Nu kan vi tilbyde vore kunder skadedyrsservice i Århus – uden ventetid.  Vi har de seneste 28 år kørt til / fra Århus fra vores hovedsæde. Men pga. øget kundetilgang har vi nu valgt at være i nærområdet med kørsel fra Århus Syd og fra centrum.  Det betyder, at der ikke længere er nævneværdig ventetid, hvis De skal have foretaget bekæmpelse af væggelus i Århus o.a. skadedyr, der kræver en hurtig udrykning.  Det gælder naturligvis også rottebekæmpelse Århus samt andre skadedyr som mår, sølvfisk, borebiller m.v.

Vi er bevidste om, at det er af stor vigtighed mange gange, at man ønsker at få fjernet et skadedyrsproblem her og nu – og ikke ønsker at vente på skadedyrsbekæmpelse i Århus.  Derfor vil vor rammeaftale omkring skadedyr med Århus kommune komme Dem til gavn, da det automatisk vil eliminere ventetider.  I forvejen kører vi fra dag til dag med skadedyrsbekæmpelse i Århus , men den nye geografiske placering betyder, at vi ved mindre opgaver kan komme samme dag, hvis bestillingen sker tidligt på dagen.

Mange der bestiller skadedyrsbekæmpelse i Aarhus, vælger en fast aftale…

En lang række af de opgaver vi udfører omkring skadedyrsbekæmpelse i Århus er for kunder – både private og erhverv, der har valgt at tegne en serviceaftale.  Det betyder i korte træk, at man for en fast pris om året er sikret mod de ønskede skadedyr.  Det har en lang række fordele for Dem som kunde. Bl.a. har De som kunde altid loft på prisen, uanset hvor mange behandlinger, der skal foretages. Derudover får man et mere kontinuerligt forløb mellem Dem som kunde og os som udbyder, således man ikke skal starte forfra ved hvert besøg.

Skadedyrsbekæmper århus

Klik på telefonen for at åbne den online bestilling op.

Rottebekæmpelse Århus:

Husk at loven siger, man skal kontakte kommunen, hvis man har mistanke eller observerer rotter.  Dog findes der udenfor kommunens åbningstid mulighed for, at man kan entrere med f.eks. Chrisal A/S – Skadedyrsbekæmpelse Århus, hvis det ikke kan vente.  Altså skal man kontakte kommunen først hvis det drejer sig om rotter Århus.

Selvom Chrisal Skadedyrsservice A/S varetager alle Århus kommunes institutioner, betyder det ikke at vi også varetager rottebekæmpelse i Århus.  Dette er udliciteret til et andet skadedyrsfirma i Århus.  Disse får besked via kommunen, når De henvender Dem omkring rotter i Århus & omegn.  Det er gratis at få bekæmpet rotter i Århus kommune.  Hvis det er udenfor kommunens åbningstid, skal De selv betale for denne skadedyrsbekæmpelse i Århus.

På kortet nedenfor kan De se, hvor i Jylland og resten af landet vi ellers kører ud fra.

Skadedyrsbekæmpelse i Århus

Chrisal A/S Skadedyrsbekæmpelse i Århus har åbent for telefonerne alle dage mellem kl. 0800-2200.  Således kan De altid komme i kontakt med os, hvis De har et presserende problem.  Derudover kan De altid kontakte vores online kontakt formular.  Vore teknikere har mange års erfaring i bekæmpelse af alle former for skadedyr – lige fra muldvarpe / mosegrise til, mår, møl, væggelus, rotter o.a. skadedyr.

Udover Århus tilstræber vi at komme til Dem samme dag – eller senest indenfor 24 timer i og omkring disse byer:

  • Skanderborg
  • Hinnerup
  • Rønde
  • Ebeltoft
  • Randers
  • Viborg

De kan bruge nedenstående genvej for at komme direkte til de hyppigste skadedyr:

Hvepsebo – Fjernelse af hvepsebo i Aarhus – uden ventetid.

Væggelus – Bekæmpelse af væggelus med garanti efter 2 behandlinger

Møl – Klædemøl, melmøl og tofarvet frømøl, naturligvis med behandlingsgaranti

Mår – Med en unik behandlingsmetode, kan vi fordrive husmår hurtigt og effektivt – uden gift

Muldvarpe / mosegrise – Vi behandler både med gas og en specialmaskine – uden gift.

Sølvfisk – Bekæmpelse af sølvfisk kan klares med blot en behandling

Vore teknikere er alle autoriseret og har mange års erfaring.  Dette for at sikre Dem en korrekt og behagelig oplevelse.  Som De kan se nedenfor kan vi tilbyde opsætning af duesikring i Århus på ejendomme via rappelling. Dette er en fordel mange steder, hvor man ikke kan komme til med lift, eller hvis det er for dyrt at opstille stillads.

Insektfangere

Vi forhandler markedets bredeste sortiment at insektfangere.  Vi er altid lagerførende.  Vore skadedyrsteknikere tilbyder desværre kun skadedyrsbekæmpelse i Aarhus og kører ikke rundt med insektfangere i servicebilerne.  Men kører De lidt sydpå kan De afhente insektfangere, hvis De skal bruge dem her og nu.  Ellers sender vi dem med kurér til levering dagen efter.

Billige Insektfangere

Seneste nyheder

Garanti – Altid !

Husk vi giver garanti på skadedyrsbekæmpelse ved bekæmpelse af alle skadedyr som f.eks. væggelus, møl, hvepsebo etc. ( husmår undtaget ). Priser finder De på siderne under hvert enkelt skadedyr – ellers spørg endelig, inden De bestiller !

Ordretelefon

Åben i dag hele landet klokken 08.00-22.00 eller