Tryghed og kvalitet er nøgleord hos Chrisal Skadedyrsservice A/S

Chrisal A/S blev etableret i 1991, og siden er det gået stærkt. Vi er i dag en af de største virksomheder i den danske branche indenfor skadedyrsservice og salg af skadedyrsrelaterede produkter.

En af branchens ældste virksomheder

Chrisal A/S blev etableret i 1991, og siden er det gået stærkt. Vi er i dag en af de største virksomheder i den danske branche indenfor skadedyrsservice og salg af skadedyrsrelaterede produkter. Med vores landsdækkende netværk af erfarne teknikere kan vi rykke hurtigt ud til skadedyrsramte boliger og virksomheder, og alle vores teknikere lever op til Miljøstyrelsens krav – og mere til. Vi er et af de kun få skadedyrsfirmaer, der har det store sprøjtecertifikat, så vores kunder kan trygt stole på, at de får en sikker, korrekt og kompetent skadedyrsbekæmpelse.

Elis Danmark A/S overtager Chrisal Skadedyrsservice A/S

Chrisal Skadedyrsservice A/S er ultimo 2021 opkøbt af Elis Danmark A/S. For vores kunder skaber det ikke nogen forandringer, da Chrisal Skadedyrsservice A/S fortsætter uændret som et datterselskab med de samme medarbejdere og samme høje serviceniveau. Vi vil også fremover tilbyde forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr med den højeste integritet og fokus på kundens behov og miljøet.

Chrisal Skadedyrsservice A/S
Dine fordele med Chrisal

Vi udvikler hele tiden vore forretningsområder, således at De som kunde kan få netop den ydelse, som de forventer. Blandt de mest iøjnefaldende fordele, som ingen andre i branchen kan matche, er at De som kunde hos Chrisal får:

Landsdækkende døgnservice

Servicegaranti

Diskret service

Hurtig udrykning