Skadedyrsbekæmpelse siden 1991

Serviceaftaler mod skadedyr

Forebyg skadedyr med en serviceaftale

En serviceaftale forebygger problemer med skadedyr

Langt størstedelen af vores kunder har tegnet serviceaftale hos os. Dette gælder for virksomheder såvel som private.

Serviceaftalekonceptet er bygget op omkring en slags forsikring, hvor vi foretager et antal faste inspektioner/behandlinger årligt – til en fast pris, dette er inkluderet akutte problemer, der er iberegnet prisen.

Vi kan naturligvis ikke garantere, at man ikke får skadedyr, hvis man har en serviceaftale, men vi kan derimod garantere, at vi er på pletten, hvis der opstår problemer.

Interesseret i Chrisal A/S som servicepartner?

Hvad enten De har en aftale med en anden skadedyrsvirksomhed, eller De endnu ikke har en aftale, så ring 70 25 43 25 og bed om et konsulentbesøg samt inspektion. Vi vil herefter tilbyde Dem en løsning, der passer nøjagtig til Deres behov.

Industri, erhvervslivet og private tegner serviceaftaler mod skadedyr

Blandt størstedelen af vore kunder finder man hoteller, restaurationer og levnedsmiddelrelaterede virksomheder, der har valgt at tegne en aftale med det henblik, at forebygge mod forekomst af skadedyr.

Dette gjort ud fra at ry og omdømme samt naturligvis hygiejniske forhold og naturligvis af hensyn til egenkontrolsystemet. Andre virksomheder er også blandt vore kunder, igen med det øjemed at ingen virksomheder kan tåle den omtale, at der forefindes skadedyr i virksomhedens varer.

De aftaler der typisk bliver lavet, er sikring mod mus og rotter. Vore konkurrenter anvender giftdepoter af blik, hvor vi i stedet foretrækker sort plastic af hensyn til det visuelle, da det ofte kan misfortolkes.

Der tegnes herudover sikring mod insekter som kakerlakker, myrer, hvepsebo, bananfluer o.m.a. Ligeledes oplever vi at flere og flere private ønsker en aftale på bekæmpelse af muldvarpe/mosegrise.

Prisen for en serviceaftale er afhængig af hvad man ønsker, at aftalen skal lyde på. Men generelt ligger vort prisniveau lavt. Ring 70 25 43 25 og hør hvad vi kan tilbyde Dem.

Vores ekspertise om skadedyr er Deres garanti

At vælge skadedyrsfirma er ofte det samme som at trække et lod. Man ved i mange tilfælde ikke, hvad man kan forvente eller få for pengene, da det servicen afhænger såvel af den enkelte servicetekniker som skadedyrsfirma.

Derfor ligger vores referenceliste til enhver tid åben for Dem, så De kan sikre Dem allerede inden, De træffer valg af leverandør.

Ydermere er alle vore teknikere uddannet og autoriseret til enhver form for bekæmpelse. Til de større kunder (medicinalvirksomheder o.lign.) kan vi endvidere tilbyde vort altomfattende sikringssystem, hvor intet er overladt til tilfældighederne – kaldet Chrisal Supervision.