København – Her er de bedste til at bekæmpe skadedyr

Landsdækkende skadedyrsbekæmpelse København / Sjælland / Jylland

Hos Chrisal Skadedyrsbekæmpelse Sjælland A/S

er vi specialister i skadedyrsbekæmpelse i København – af alle slags skadedyr. For Dem som kunde der har et skadedyrsproblem, så er det en fordel af kende navnet på skadedyret inden De bestiller bekæmpelse i København. Kig i vores Skadedyrsguide og se en billedoversigt med de mest forekommende danske skadedyr.

Såfremt Deres skadedyr ikke kan findes i billedoversigten. Tilbyder vi Artsbestemmelse af skadedyr ved at De fremsender et foto af skadedyret / skadestedet via vores online bestillingsformular. Vær opmærksom på, at Artsbestemmelse er gratis ved samtidig bestilling af skadedyrbekæmpelse.

Professionel hjælp lige ved din dørtrin

Chrisal Skadedyrsbekæmpelse Sjælland A/S

leverer en diskret og yderst kompetent skadedyrsservice til både private og erhverv. Vi holder fokus på at levere et solidt stykke jysk håndværk med resultatgaranti – dette er Deres sikkerhed for en tryg handel. Ydermere har vi i år udvidet vor stab med flere medarbejdere for at eliminere ventetider på bekæmpelse af skadedyr i og omkring København. Vor ideologi er, at vi ønsker at tjene vores penge ikke bare her og nu – men også fremadrettet via positiv omtale. Dette er vi bevidste om, kun kan ske, hvis vi sætter vore kunder i højsædet og leverer bekæmpelse med garanti.

Det betyder, at vi nu tilstræber at kunne servicere vore kunder i følgende byer samme dag – eller senest efterfølgende hverdag:

Chrisal Skadedyrsbekæmpelse Sjælland A/S

har et lokalt net af skadedyrsbekæmpere i Hovedstadsområdet, der hurtigt og professionelt udfører skadedyrbekæmpelse i København og resten af Sjælland på en effektiv og diskret måde. Vi har siden begyndelsen af 1990´erne været landsdækkende og hjulpet en lang række virksomheder i København med at sikre mod skadedyr. Ligesom vore private kunder også har nydt godt af vore positive og ihærdige indgangsvinkel samt fornuftige prispolitik, der i de fleste tilfælde langt overmatcher vore konkurrenter.  Eksempelvis tilbyder som en af de eneste skadedyrsbekæmpere fuld garanti på væggelus.  Vi har desuden et stort udvalg af UV-insektfangere til konkurrencedygtige priser.

Som forebyggelse mod skadedyrsproblemer tilbyder vi Serviceaftaler med regelmæssig kontrol og bekæmpelse.

De kan også få branchetilpassede skadedyrsløsninger til fx: