Edderkopper – bekæmpelse i boligen

Edderkopper i Danmark

Alle ugens dage: 08:00 - 22:00.

Edderkopper – tegn på disse

Edderkop og små røde edderkopper i vindueskarmen kaldes også stikkelsbærmider

Herhjemme har vi som udgangspunkt ikke giftige edderkopper. Ikke desto mindre har vi fra tid til anden opgaver, hvor man i importerede varer har fået ”blinde passagerer” med ind. Det kan spænde lige fra bananer til biler i containere, hvor gifttige edderkopper kan formere sig og har optimale forhold pga. mørke og temp.

Vi er også i stand til at hjælpe i disse situationer. De opgaver vi dog primært løser for vore kunder, er forekomst af edderkopper i og på bygninger, hvor spind og kokoner i vinduespartier og i udhæng er en udpræget gene. Dette ses ofte, hvor ejendomme har facader, der vender direkte mod vand – som f.eks. sø.

Derudover findes der naturligvis også personer med stor angst for edderkopper (araknofobi).
Her kan almindelige uskyldige husedderkopper styre dagligdagen.

Alene i Danmark har vi ca. 500 arter, hvor langt størstedelen findes ude naturen og ikke forstyrrer os i hverdagen.

Viden

Vi behandler med et specialpræparat – kaldet mikrokapsler. Selvom en edderkop ikke er selvrensende – som f.eks fluer og myrer – så gør den lange levetid på præparatet, at vi kan bryde livscyklussen på edderkoppen. Dette gælder såvel indendørs som ved behandling på facader og i vinduespartier.

Vi har ofte opgaver, hvor hele kontorejendomme, boligkomplekser eller lejligheder skal behandles på dele af – eller hele facader. Dette kræver ofte arbejde i højden, hvor det ikke altid er muligt at sprøjte fra vinduerne. Til disse opgaver kan vi tilbyde rappelling, såfremt det ikke er muligt at komme til med lift. Endvidere er det altid en god idé at koordinere vores besøg med vinduespudseren i forlængelse af dette, da det ikke kan undgås, at vi kommer til at ramme vinduerne.

Ellers er de fleste af vore opgaver for kunder, der ikke bryder sig om edderkopper – kaldet araknofobi. Især har vi herhjemme en jagt edderkop, der kan blive særdeles stor – op til en håndflade (med benene). Denne angst skyldes ikke så meget folks skræk for, hvad en edderkop kan gøre men mere synet af bagkroppen og benene, der kan sætte gang i tankerne.  Således tilbyder vi her en effektiv bekæmpelse lige fra små lejligheder til helt alm. parcelhuse. Bekæmpelse af edderkopper holder forholdsvis længe, da mikrokapslerne der anvendes både bekæmper og forebygger. Ring og få et tilbud.

Advarsel

Vi er bekendt med at flere “nye” firmaer på markedet, tilbyder priser på behandling mod edderkopper, der umuligt kan harmonere med en korrekt behandling, hvor både facade, udhæng og indendørs bliver behandlet. Enkelte af virksomhederne er end ikke i besiddelse af nogen form for autorisation eller sprøjtecertifikat. For Deres egen sikkerheds skyld, bør De derfor altid sikre Dem, at De benytter et firma, der som minimum er i besiddelse af et sprøjtecertifikat. Lad dem ikke friste med priser, der ligger væsentligt under gennemsnittet af de indhentede tilbud, uden at forespørge på garanti og sprøjtebevis.

Vi hjælper dig af med Edderkopper
Alle ugens dage: 08:00 - 22:00.