Elis Danmark A/S har overtaget Chrisal Skadedyrsservice A/S

Elis har per 26. november 2021 overtaget Chrisal Skadedyrsservice. For Chrisals kunder vil ejerskiftet ikke skabe nogen forandringer, da Chrisal fortsætter uændret som et datterselskab under Elis med de samme medarbejdere og høje serviceniveau, som vi tilbyder i dag.

Elis Danmark møder Chrisal Skadedyrsservice

Chrisals grundlægger Michael Hougaard bliver fremover Business Unit Manager for Skadedyrsservice hos Elis i Danmark. Elis’ administrerende direktør Henrik Luxhøj udtaler:

”Vi er rigtig glade for, at Chrisal Skadedyrsservice nu bliver en del af Elis. Vores selskaber passer utroligt godt sammen, fordi vi deler ambitionen om at tilbyde forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr med den højeste integritet og fokus på kundens behov. Chrisal Skadedyrsservice har i årenes løb vist, at de er dygtige til at forstå B2C-kunders behov og reagere hurtigt, når der opstår problemer med skadedyr, hvilket har ført til en meget høj kundetilfredshed”.

Landsdækkende skadedyrssikring

Elis tilbyder allerede landsdækkende service indenfor tekstilvask og hygiejneprodukter – og med opkøbet af Chrisal Skadedyrsservice bliver Elis nu også landsdækkende indenfor skadedyrsservice.

”Vi går i gang med at integrere vores virksomheder med det samme, så vi kan sikre den bedst mulige overgang for vores nye kunder og kollegaer. Med Chrisal Skadedyrsservice har vi fundet et selskab, der ligesom os har ønsket om at levere den professionelle, veldokumenterede og forebyggende tilgang til skadedyrssikring, som er essentiel for virksomheder, der skal opfylde høje krav indenfor fødevaresikkerhed og hygiejne. Og der venter os en spændende rejse i de kommende år, hvor målet er, at vi sammen skal etablere Elis som en af de ledende virksomheder på det danske marked indenfor skadedyrsbekæmpelse”, siger Henrik Luxhøj.

Seneste nyheder

Garanti – Altid !

Husk vi giver garanti på skadedyrsbekæmpelse ved bekæmpelse af alle skadedyr som f.eks. væggelus, møl, hvepsebo etc. ( husmår undtaget ). Priser finder De på siderne under hvert enkelt skadedyr – ellers spørg endelig, inden De bestiller !

Ordretelefon

Åben i dag hele landet klokken 08.00-22.00 eller