Skadedyrsservice

Skadedyrservice i hele landet. Os kan De trygt regne med!

Alle ugens dage: 08:00 - 22:00.

Hurtig og effektiv skadedyrservice mod alle slags skadedyrsproblemer

Hos Chrisal Skadedyrservice A/S er vi specialister i skadedyrservice mod alle slags skadedyr. Har De et skadedyrsproblem, så er det en fordel af kende navnet på skadedyret inden De bestiller skadedyrservice. Kig i vores Skadedyrsguide og se en billedoversigt med de mest forekommende danske skadedyr. Såleds kan De allerede inden De bestiller se vore priser, og hvilke behandlingsmetoder, vi kan tilbyde Dem. De hyppigste skadedyr i Danmark er husmårloppersølvfiskbananfluermyrer, mosegrise / muldvarpe

Såfremt Deres skadedyr ikke kan findes i billedoversigten kan vi tilbyde Artsbestemmelse af skadedyr, ved at De fremsender et foto af skadedyret / skadestedet via vores online bestillingsformular. Vær opmærksom på, at opkrævningen for artsbestemmelse modregnes ved bestilling af skadedyrbekæmpelse.

Chrisal Skadedyrservice A/S

har et landsdækkende net af skadedyrsteknikere, der hurtigt og professionelt udfører skadedyrsservice på en effektiv og diskret måde. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af fluefangere til konkurrencedygtige priser.

Fordelen ved at have en løbende aftale mod skadedyr er, at De for det første er sikret hurtig udrykning, da det både er i vores og Deres interesse at have så få udkald som overhovedet muligt.  Ydermere er det økonomisk en sikring, da vi fastsætter en pris fra starten, således De har loft på Deres udgifter til skadedyrbekæmpelse.

Som forebyggelse mod skadedyrsproblemer tilbyder vi Serviceaftaler med regelmæssig kontrol og bekæmpelse.

De kan også få branchetilpassede skadedyrsløsninger til fx: