Skadedyrsbekæmpelse siden 1982

Skadedyrsbekæmpelse Vejle & Horsens (Kolding & Fredericia)

Autoriseret skadedyrsbekæmpelse Vejle, Horsens & Kolding – altid med garanti !

Skadedyrsbekæmpelse Horsens / Vejle / Kolding & Fredericia

Chrisal Skadedyrsbekæmelse Vejle A/S er specialister i bekæmpelse af alle slags skadedyr. Fra vores hovedkontor ved Hedensted mellem Vejle & Horsens kan vi nå ud til lokalområdet samme dag – eller indenfor 24 timer ved bestilling af skadedyrsbekæmpelse i Vejle & Horsens. Som den eneste fuldt aut. skadedyrsbekæmper i lokalområdet siden 1991, giver vi Dem en tryg handel, hvor vi tilbyder fuld garanti på alle skadedyr ( dog ikke husmår ).

Vi pålægger derfor ingen kørsel i Vejle / Horsens området, når vi skal hjælpe Dem af med skadedyr. Alle vore priser er faste og står at læse under de enkelte skadedyr.

Skadedyrsservice med hovedkontor i – Vejle / Horsens…

Chrisal Skadedyrsbekæmpelse Vejle tilbyder bekæmpelse af alle former for skadedyr – herunder alt lige fra hvepsebo, væggelus til muldvarpe og husmår. Med mere end 25 års erfaring kan vi tilbyde vore kunder den absolut mest kvalificerede skadedyrsbekæmpelse i Vejle / Horsens. Vore lokale skadedyrsbekæmpere kommer samme dag – eller indenfor 24 timer fra de har bestilt.

Vi forventer derfor at kunne være hos vore kunder i disse byer samme dag – eller senest næste hverdag

Skadedyrsproblemer

Bekæmpelse af duer, dueproblemer, duesikring samt desinficering efter duer på loftet og fugletilhold udføres professionelt af Chrisal Skadedyrsbekæmpelse Horsens / Vejle.  Desuden er vi specialiseret i bekæmpelse af borebiller og væggelus.  De fleste opgaver vi kører i højsæsonen er dog hvepsebo, myrer & muldvarpe. 

Specielt i Horsens har vi i denne sæson hjulpet mange af vore kunder med myrer. I efteråret består de fleste af vore opgaver af husmår & muldvarpe. Disse kan vi med stolthed sige, at vi er førende i Horsens Vejle området. Chrisal Skadedyrsbekæmpelse Horsens tilbyder altid garanti på vore behandlinger – det er Deres garanti for en tryg handel. Husk – hvis de bor i Vejle eller Horsens, så støt de lokale erhvervsdrivende ved at handle hos dem.

Skadedyrs bekæmpelse på Serviceaftale

Med en serviceaftale fås et antal faste inspektioner mod skadedyr / Skadedyrsservice årligt til en fast pris. Dette er en skadedyrsservice vi tilbyder både private og naturligvis erhvervskunder, der ikke tolererer skadedyr.  Vi garanterer hurtig reaktion såfremt der konstateres uønskede skadedyr på stedet. Virksomheder kan altid bestille et uforpligtende besøg af en af vore konsulenter og høre om vores skadedyrsløsninger.

Skadedyrsguiden

- Find dit skadedyr

I Danmark findes mere end 10.000 forskellige ( kendte ) skadedyr – hvor af de 3.500 er under billefamilien.  Således kan det være svært for alm. uden erfaring præcis at artsbestemme, hvilket skadedyr, man er plaget af. Men for at hjælpe Dem, kan De se vores billedoversigt af de hyppigst forekommende skadedyr herhjemme og finde navnet på det aktuelle skadedyr, hvilke vi tilbyder skadedyrsbekæmpelse mod. De hyppigst forekommende opgaver mod skadedyr vi udfører er; mårvæggelushvepsebo / humlebiermyrermuldvarpe / mosegrisemøl og borebiller.  Derudover servicerer vi en række af landets førende virksomheder, der har behov for skadedyrssikring med faste inspektioner.

Kan De ikke finde det aktuelle skadedyr i vores guide, er De altid velkommen til at kontakte vores serviceafdeling, der kan hjælpe dem trygt igennem Deres skadedyrsproblem.

Vi tilbyder også…

Artbestemmelse af ukendte skadedyr via post  / mail for kun kr. 225,- + moms. Ved efterfølgende bestilling af bekæmpelse af Deres skadedyr er artsbestemmelse gratis.  De må gerne komme ud til vort kontor mellem Horsens & Vejle og aflevere skadedyr eller insekter, som De ønsker artsbestemt.  

Vi ligger ved Hedensted mellem Horsens & Vejle.

Skadedyrsbekæmpelse

- Hurtig og effektiv af alle typer skadedyr

Chrisal Skadedyrsbekæmpelse Vejle er vi specialister i bekæmpelse af alle slags skadedyr. For Dem som kunde der har et skadedyrsproblem, så er det en fordel af kende det pågældende skadedyrs navn, inden De bestiller behandling. Kig i vores Skadedyrsguide og se en billedoversigt med de mest forekommende danske skadedyr. I bybilledet i Horsens & Vejle ser De sikkert ofte vore giftdepoter mod mus & rotter stående ved virksomheder, der sikrer ejendommene mod indtrængen af skadedyr.

Såfremt De ikke kan finde skadedyret i billedoversigten kan vi også tilbyde Artsbestemmelse af skadedyr ved at De fremsender et foto af skadedyret / skadestedet via vores online bestillingsformular. Vær opmærksom på, at Artsbestemmelse er gratis ved samtidig bestilling af skadedyrsbekæmpelse. Uden skadedyrsbekæmpelse opkræves et gebyr.

Vejle Skadedyrsservice A/S ( som vi tidligere hed ) har et landsdækkende net af skadedyrsbekæmpere – serviceteknikere, der hurtigt og professionelt. Alene i Horsens & Vejle udfører vi skadedyrsbekæmpelse hos flere hundrede kunder årligt – alle på en effektiv og diskret måde. Vi har hovedsæde mellem Vejle og Horsens. Vi har et stort udvalg af UV Insektdræbere til konkurrencedygtige priser.
Som forebyggelse mod skadedyrsproblemer tilbyder vi Serviceaftaler ved skadedyrsbekæmpelse med regelmæssig kontrol og bekæmpelse.

De kan også få branchetilpasset skadedyrsbekæmpelse til fx: